dimecres, 13 de maig del 2015

CARTA DE COMIAT DE JNP ALS VEÏNS DE LES COVES

Estimats veïns,

Ja fa 8 anys que un grup de gent, amb diverses opinions polítiques i personals, vam decidir formar una agrupació d’electors, Junts pel Nostre Poble (JNP). La vam crear per canalitzar el sentiment majoritari que el poble de les Coves mostrava en contra del projecte de RTP que ens volien imposar.
La majoria ens vau donar el vostre suport, i vau dipositar la vostra confiança en el grup JNP perquè gestionara i estiguera al capdavant de l’Ajuntament. Esperem no haver defraudat aquesta confiança durant les dues legislatures en què hem tingut el plaer i la responsabilitat de representar i gestionar el nostre municipi.
Després d’aquests anys de treball i d’objectius complits, hem decidit que no ens tornarem a presentar en les properes eleccions municipals. La majoria dels qui formem JNP no tenim vocació política, i sols les necessitats del poble ens van fer participar-hi.
L’actual panorama polític espanyol i internacional fa ganes d’enviar la política i els polítics a fer punyetes; però pensem que, com en tot, tampoc en política no es pot generalitzar. Darrere dels grans líders dels partits polítics, sovint enfangats en múltiples corrupteles, hi ha molts regidors de municipis que sacrifiquen hores del seu treball i de la seua família pel seu poble. Així que us animem a participar en les pròximes eleccions municipals, i a votar a favor del grup que considereu oportú, encara que nosaltres no oblidem ni els qui ens van donar suport, ni els qui volien imposar un abocador de residus tòxics.
Han sigut 8 anys apassionants, i han estat de tot menys avorrits. La feina ha sigut dura, però ens queda la satisfacció d’haver estat fidels als nostres principis. No voldríem marxar sense abans agrair-vos a tots el vostre suport, especialment als qui sempre heu confiat en nosaltres. Sense vosaltres, no ho haguérem aconseguit.

Una abraçada,
                                                                                               Grup JNP
Carta publicada pel periòdic local Tossal Gros núm. 159.