diumenge, 16 de novembre del 2014

I JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L'OLI I ELS FRUITS SECS AL MAESTRAT


Aquestes "I Jornades Gastronòmiques de l'Oli i els Fruits Secs» tindran lloc els caps de setmana a partir del 14 de novembre i continuaran fins al 14 de desembre als municipis d'Albocàsser, Benassal, Càlig, Catí, Cervera del Maestrat, Culla, La Jana, La Serratella, les Coves de Vinromà, Sant Jordi, Sant Mateu, Tírig, Traiguera i Xert. Vint-i-nou restaurants de catorze municipis del Maestrat presenten excel·lents menús amb oli i fruits secs de la terra. Els menús que presenten els restaurants tenen uns preus entre 18 i 28 euros. La majoria d'aquests menús s'acompanyen de vins de Castelló. A més de degustar la bona gastronomia que ofereixen aquestes jornades, les mateixes proporcionen l'oportunitat de conèixer el ric patrimoni històric i natural d'aquests municipis, passejar pels seus carrers, realitzar compres de productes típics dels mateixos i imbuir-se de l'ambient acollidor dels mateixos.