divendres, 24 d’agost del 2012

ACABADES LES FESTES D'AGOST, AGRAÏMENTS DE L'AJUNTAMENT DE LES COVES

Una vegada acabades les festes i vistes en perspectiva, des de l’Ajuntament voldríem fer una valoració de les mateixes i felicitar a la Comissió Participativa de Festes pel seu esforç en la programació i organització de tots els actes que hem pogut gaudir durant aquests dies.

Este any més que mai, s’ha fet un gran esforç per estalviar, tot i més, sense que les Festes es ressentiren massa, i la nostra opinió és que s’ha aconseguit. L’estalvi important s’ha pogut portar a terme per la implicació de moltes associacions que participen activament en les nostres festes col·laborant en tot allò que poden, però per damunt de tot per la col·laboració desinteressada de la comissió de festes i de moltíssimes persones que durant estos dies han tirat una maneta per a que tot isquera el millor possible. Uns ajudant a la desfilada de carrosses, altres a les ofrenes, tocant i ballant al ball del pla, fent de cambrers, ajudant a parar taules, controlant la part taurina, muntant i desmuntant la plaça i moltes altres tasques necessàries per al desenvolupament de les nostres festes. Estem segurs que sense esta gent les festes com les hem viscut, no hagueren sigut possibles. Voldríem escriure el nom de tots i cadascú d’ells o elles, però sols en deixar-nos a un ja serie un agravi, per això, vos donem a tots les gràcies per la vostra tasca!!!!
Tampoc ens hem d’oblidar de la brigada de manteniment d’este Ajuntament, que han treballat tots de valent durant les festes i en poc de temps deixaran altre cop el poble com si les festes no s’hagueren celebrat.
Felicitats per la feina ben feta!!!
També volem felicitar a les nostres Regines i Dames del 2012, les quals han sabut representar al nostre poble en tots els actes, aguantant la forta calor que ens ha acompanyat, el cansament i la son. Ha sigut un plaer compartir estos dies en totes vatros.
També volem agrair públicament a tots els covarxins, covarxines i visitants que han participat en els actes organitzats massivament, fent de la participació una de les característiques fonamentals de les nostres festes.
I per finalitzar, demanar disculpes a tots aquells que han tingut alguna molèstia durant estes festes. Intentarem millorar-ho en futurs anys.