dijous, 19 de juliol del 2012

L'AJUNTAMENT SIGNA UN CONVENI AMB FEVECTA PER A FACILITAR ASSESSORAMENT GRATUÏT QUE AFAVORISCA LA CREACIÓ DE NOVES EMPRESES A LES COVES

L'alcalde de Les Coves de Vinromà, Jacobo Luis Salvador Serret, i el president de la Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA), Vicent Comes, han subscrit un conveni de col·laboració per a potenciar la prestació de serveis d'informació, assessorament i tramitació que facilite la creació d'empreses.

En virtut d'aquest acord, l'Ajuntament es compromet a habilitar i posar a disposició del personal tècnic de FEVECTA les dependències municipals per a poder atendre les persones emprenedores interessades en aquest nou servei, que desitgen obrir una empresa o desenvolupar idees de negoci o qualsevol altra relacionada amb l'ocupació.
Per la seua banda, FEVECTA, entitat representativa de les empreses cooperatives de Treball Associat a la Comunitat Valenciana, designa a una assessoria cooperativa de reconegut prestigi d'entre les seues empreses associades, els tècnics de les quals són experts a assessorar a emprenedors en la constitució d'empreses. En aquest cas, es tracta de NOVA GESTIO Coop.V. de Castelló.
Aquesta assessoria atendrà de forma gratuïta a totes les persones emprenedores que sol·liciten la informació en l'Ajuntament per al foment d'ocupació. S'encarregaran inicialment d'avaluar els projectes presentats, la seua viabilitat i la forma jurídica més convenient per al seu negoci.
En el cas que el projecte siga factible, l'equip assessor s'encarregarà de constituir l'empresa en la forma jurídica escollida, així com de realitzar tots els tràmits necessaris per a la posada en marxa del negoci, al menor cost possible per a l'emprenedor i sense necessitat d'eixir del municipi, sempre que açò siga possible.
Així mateix, FEVECTA assessorarà a l'Ajuntament en la implantació de qualsevol mesura de foment d'ocupació i li informarà puntualment dels grups atesos i els resultats obtinguts de creació d'empreses i llocs de treball.