divendres, 15 de juny del 2012

CONCURS PORTADA PROGRAMA DE LES FESTES D'AGOST 2012 DE LES COVES

 


La Fundació Docent Privada de les Coves de Vinromà patrocina, un any més, el 8é Concurs de Cartells per a l'elecció de la portada del Programa de les Festes d'Agost 2012 de les Coves.





BASES 8é CONCURS PORTADA PROGRAMA DE LES FESTES D'AGOST 2012

1. PARTICIPANTS: Podrà presentar-se qualsevol persona que ho desitge, sense limitació d'edat.

2. TEMA: lliure. També, de manera ben visible i que ressalte per la seua col·locació, haurà de figurar l'escut del poble de les Coves, la llegenda Festes Patronals 2012, o bé Festes d’Agost 2012, del 14 al 22 d'agost i el nom del poble, les Coves de Vinromà.

3. MODALITAT: Única. Els originals podran realitzar-se per qualsevol procediment, de forma que la seua reproducció tipogràfica no oferisca dificultats. El motiu del cartell ha de ser o estar relacionat amb les Coves i les Festes d’Agost. L'original haurà d'adoptar la forma vertical i ser a tot color. El seu tamany haurà de ser de DIN A-4. Les obres seran originals i no hauran estat premiades a cap altre concurs.

4. NOMBRE DE CARTELLS: Cada participant presentarà fins un màxim de dos treballs.

5. IDENTIFICACIÓ: Els treballs hauran de presentar-se acompanyats d'un sobre tancat i subjectat a la part posterior del cartell, dins del qual es farà constar les dades personals, adreça, data de naixement i telèfon de l'autor/a.

6. ENTREGA D'ORIGINALS: La presentació d'originals s'efectuarà a l'Ajuntament de les Coves de Vinromà, plaça d'Espanya, 19, CP :12185 Les Coves de Vinromà i degudament registrats a la secretaria.

7.DATA D'ADMISSIÓ: El termini de presentació finalitzarà el dia 5 de juliol de 2012 a les 13 h.

8. JURAT: Tots els treballs s‘exposaran a la seu de la Fundació Docent Privada els dies 7 i 8 de juliol. En el mateix local, durant els dos dies que l’exposició estarà oberta al públic, s’escolliran per votació popular quatre treballs. Posteriorment, una Comissió formada per membres de la Fundació Docent, de la Comissió Participativa de Festes, de l’AMPA, de l’Associació Joventut Covarxina i un fotògraf, escolliran d’entre els quatre treballs seleccionats el definitiu per a la portada.

9. RESOLUCIÓ: La resolució de la votació serà inapel·lable i es farà pública l’11 de juliol de 2012. Al premiat se li comunicarà el veredicte expressament.

10. DRETS: L’original guanyador quedarà en exclusiva propietat de la Fundació Docent Privada de les Coves de Vinromà, la qual el cedirà a l'Ajuntament de les Coves de Vinromà per a que faça un ús adequat del dit premi en el seu programa de festes de l'any actual. Després d'això, la Fundació es reserva el dret de fer amb els treballs guanyadors l'ús que crega convenient, tot i fent constar els noms dels autors. Els treballs no premiats podran ser retirats pels seus autors, prèvia comprovació corresponent, fins el final de les festes. S'entendrà que renuncien als seus originals aquells autors que, en aquest termini, no passen a retirar-los, i entraran a formar part del fons artístic i cultural de la Fundació Docent Privada de les Coves.

11. PREMIS: Es lliurarà un únic premi dotat amb 300 €. El lliurament del premi tindrà lloc durant les Festes d'Agost i s'anunciarà prèviament.

12. S'entén que tots els concursants, pel sol fet de participar-hi, accepten les presents bases. Els casos no previstos seran resolts pel Patronat de la Fundació Docent de la manera més adient. El premi podrà ser declarat desert.

Patrocina: Fundació Docent Privada de les Coves de Vinromà - Raval de València, 134 - 12185 Les Coves de Vinromà - (Castelló de la Plana)

Organitza: Ajuntament de les Coves - Tel : 964 426009 - Fax: 964426002 - vinroma_adl@gva.es